Много проблеми-липса на отговори.Въпрос за Хламидията.

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ienefer
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Много проблеми-липса на отговори.Въпрос за Хламидията.

Postby ienefer » Mon Oct 11, 2010 5:18 pm

Здравейте. Не бих искала да съм многословна или истерична, но много бих се радвала на компетентно мнение по моите проблеми. Ще започна отдалече, защото бих искала да обясня на какво се основават притесненята ми.На 19 (169см/59кг) години съм и от 3 години имам проблем с лявото коляно (не спортувам активно) - в началото след клякане се получи травма, от тогава често прави проблеми без видима причина - тогава ми пускаха кръвни, урина и снимка и всичко беше добре. Последните седмици проблема стана по-сериозен, страшно подуване, болка, обездвиженост - пункция,инжекции,вече 20ти ден антибиотик,(оспексин)противовъзпалители(фламексин),витамини,пробиотици. По мое мнение ортопеда, при който ходя е добър, но човека се видя в чудо - пуска ми всякакви изследвания, но каза, че не може да разбере какъв е проблема - препрати ме на нефролог (който ще посетя в сряда), за да провери как са ми бъбреците, защото ме боляха леко. Днес личната ми каза я вземи да се тестваш за ХЛАМИДИЯ. Прочитайки общата информация изтръпнах. От 3 години точно имам и странна дърпаща болка ниско долу вляво-не е силна, но е постоянна, сякаш дърпаща. Ходила съм при 3ма гинеколози за това -1вата ми каза,че може да седя много права, 2рия ми каза да вземам хапчета за газове, а 3тата ме прегледа на ехограф и каза, че нищо ми няма. Изследвания и 3мата не ми пуснаха. За тези 3 години имам променлив, относително силен влагалищен секрет, често обилен и много болезнен цикъл, проблеми с бъбреците, цистид, болка при c*кc, понякога съпроводен с дисконфорт обилен гъст бял секрет, зачервявания и сърбеж, умора и главоболие (всички тези проблеми са били споделяни с съответния гинеколог или личен лекар)
Имала съм 2ма сексуални партньори от 2 години насам (винаги с презервативи) , орални контакти с тях и един орален контакт и лек вагинален контакт (без проникване или сперма) преди 3години.
Ще си направя излседването за хламидии по най-бързия начин и знам, че не трябва да прибързвам с изводите, но искам мнение тук на базата на цялостната картина, защото взеки от различните лекари е гледал досега локален проблем и не е вземал предвид всичко. Не искам да ставам хипохондричка, но репликата, че при нелекуване хламидията може да доведе до "Тежък необратим стерилитет" ме кара да изтръпна. Ако се окаже хламидия (или нещо различно) ще преживея всякакви лечения, скъпи или дълготрайни, но мисълта за стерилитет ме ужасява, затова моля за предположения има ли връзка между всичко и каква е вероятността за хламидия на базата на симптоматиката (и след период от 3 години колко тежка би била тя)
Най-искрено благодаря предварително и чакам всякаква информация, съвети и мнения!

Bulgaricus

Re: Много проблеми-липса на отговори.Въпрос за Хламидията.

Postby Bulgaricus » Sat Oct 16, 2010 10:38 pm

Нека да излезе теста и да не пишем съчинения напразно. Можете да пишете отново, като имате резултат.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”