Хив-отчаян съм!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
pomognete
- Joined: Thu Jul 29, 2010 8:14 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Хив-отчаян съм!
Здравейте на всички във форума!Момче сам на 22 години 67 кг. 175 см.Искам да се извиня за дългия роман,който ще напиша,но само така мога да ви обясня за да ме разберете и евентуално посъветвате!Никога не сам боледувал освен от настинки и преди 5 години от шарка.Живея и работя в чужбина.Преди точно 4 месеца имах рисков полов контакт с момиче,при който използвах презерватив!Обаче за 1-2 минути имаше орална любов тоест лизане от моя страна!И така 1 ден след това започна едно силно парене ниско долу в корема.Парене както при пикаене само,че мойто беше постоянно!Тъй като бях нелегален и не можех да посетя доктор тук се обадих на мой приятел лекар в Бг,който ми каза,че това е гонорея и ми изпрати Ципрофлаксацин 500 и Геритакс (витамини).Започнах да ги приемам и след 5-6 дена паренето отмина.15 дена след контакта се събудих и видях големи черни петна под очите ми,а очите ми бяха кървясали!По езика ми имаше сив налеп.На ръцете забелязах 2 петна който са бяло-сивкави.Изплаших се много!Вечерта отидох на работа и се потях обилно.Обясних си го с това,че работя във фурна и е много горещо!Цялото ми чело започна да пари.От лявата му страна се появи нещо като черно петно което сърби.Района между гърдите и шията ми се зачерви и пареше.И така след прочетеното в нета започнаха мислите за хив!Започна едно задушаване и болка в гърдите,трудно поемах въздух!Изгубих апетит,не исках и да се сетя за храна.Няколко дена карах само на цигари и вода.И така една един ден когато се събудих напипах 3 подути лимфни възли на шията ми!Полудях!Започнах да опипвам цялото си тяло.Напипах също така 2 пред ушите ми.2 на краката и на ръцете също в района на китките.В близост до 1 от тях има малка червена точка.Съшо така напипах топченца и по всичките ми пръсти на ръцете.Полудях бях като потрошен,всичко ме болеше!Започнах да преглъщам много трудно и в гърлото ми постоянно засядат храчки!След това започнаха едни сърбежи по тялото.Появява се едно малко петънце което сърби,след минута става по голямо и черно и сърбежа спира,а петното си остава там.Цялата глава също ме сърби.Кожата ми стана много странна.Когато стана от леглото всички гънки на чаршафа са отбелязани по тялото ми.На корема и гърба имам също така огромни черни петна,който нито сърбят,нито болят.На дясната ми страна на езика се появяват бяло-сивкави петна,който изчезват и пак се появяват.Започнаха да се явяват някакви малки ранички по ръцете ми.Също така имам и анален сърбеж.В момента ме болят много коленете когато се движа!На гърба точно под рамото имам една много силна и пареща болка,а по кожата няма никакви белези.И всички това продължава 4 месеца без промяна
Единствено апетита ми е добре.Когато се замисля как живота ми се е преобърнал просто организма ми отказва всякаква храна и ми се гади!А когато се успокоя се храня и то стабилно.Наистина много много сам изплашен.Надявам се да ми дадете някакъв съвет.Искам да отида да направя теста,но много много се страхувам.
Защо всичко това продължава 4 месеца без промяна!?
Благодаря ви от все сърце!!!И пак се извинявам за дългия текст,но само така мога да обясня за да ме разберете!Пожелавам ви непоклатимо здраве!!!
-
audiocrime
- Joined: Thu Jul 29, 2010 4:29 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Хив-отчаян съм!
Братле даже не про4етох вси4ко но ти пожелавам много бьрзо оздравяване !! и дано някои доктор ти помогне тук....силно се надявам
Без да си отишъл на лекар, няма да получиш съвет. Съжалявам, но това е политиката на форума, а и даване на диагнози по интернет е повече от безотговорно. Иди и си направи тест, неизвестността е по-лоша от която и да е диагноза.
-
pomognete
- Joined: Thu Jul 29, 2010 8:14 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Да.... знам,че е така!Разбирам ви много добре.Знаете ли какво е да си сам?Да няма с кого да споделиш?Да няма с кого да поговориш?!Да губиш разума си?!Да се мъчиш да се успокоиш по някакъв начин,но така и да не успяваш?!Попаднах в този форум.Четох много.. Видях мненията на престрадали,и на лекари като вас!Видях мненията на един наистина добър човек-Bulgaricus!И за това чакам неговия съвет,или съвета на някой друг лекар.И да... страхувам се и то много!За това просто искам едно обяснение или съвет,защо всичките тези проблеми продължават толкова дълго време?!Искам една малка надежда,че не е това от което се страхувам.Има ли някаква малка надежда това всичко да бъде по някаква друга причина,а не тази от която се страхувам.Виждам,че Bulgaricus е зает.За това питам как мога да се свържа с него?Ще си платя ако се наложи,само и само да получа някаква надежда,някаква светлина в тъмния тунел в който се намирам месеци наред!Благодаря ви отново!
-
Bulgaricus
Здравейте,
сега видях запитването.
По описаната от Вас симптоматика (най-вероятно):
1. е ставало дума за бактериална инфекция - бързо се е появила и е отговорила на лечението;
2. не става дума за симптоми на СПИН;
3. имате гъбична инфекция, която се влошава и е страничен ефект на ципрофлоксацина;
4. имате вторична или съпътстваща инфекция, която трябва да се лекува;
5. имате преминала в ставите бактериална инфекция (най-общо казно);
6. опасен сте за всеки, който яде от хляба.
Това, което трябва СПЕШНО да направите е да отидете на лекар, който да вземе две посявки - анална и от устата и по тях да Ви предпише СПЕШНО антибиотично лечение.
Поздрави,
сега видях запитването.
По описаната от Вас симптоматика (най-вероятно):
1. е ставало дума за бактериална инфекция - бързо се е появила и е отговорила на лечението;
2. не става дума за симптоми на СПИН;
3. имате гъбична инфекция, която се влошава и е страничен ефект на ципрофлоксацина;
4. имате вторична или съпътстваща инфекция, която трябва да се лекува;
5. имате преминала в ставите бактериална инфекция (най-общо казно);
6. опасен сте за всеки, който яде от хляба.
Това, което трябва СПЕШНО да направите е да отидете на лекар, който да вземе две посявки - анална и от устата и по тях да Ви предпише СПЕШНО антибиотично лечение.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”