Проблем с левия тестис
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
neikov_1988
- Joined: Tue May 04, 2010 4:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Проблем с левия тестис
Здравейте! Преди няколко месеца октрих малки бучици в левия ми тестис. Прочетох страшно много информация за заболявания и т.н. На 22 години съм, 175см., 80кг. Случайно забелязах тези бучици, които са по самия тестис. Не ме болят, но може би си внушавам, когато изпуша една кутия цигари на парти и тогава забелязвам лека болка(дори не точно болка, а дискомфорт в тестиса). Спортист съм, и тялото ми е подложено на големи физически натоварвания понякога. Тестиса не си е уголемил размера(откакто открих бучиците преди 4,5 месеца). Консултирах се с медицинско лице и ми каза, че това е най-вероятно мастна тъкан, което не било плашещо. Но въпреки всичко всеки ден си мисля за това и може би си внушавам, че имам проблем, незная. Моля Ви да дадете мнение понеже наистина съм притеснен.. Благодаря.
-
neikov_1988
- Joined: Tue May 04, 2010 4:04 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Проблем с левия тестис
Побъркал съм се вече.. Ако имате контакти за много добър уролог във Варна, моля споделете кординатите. Надявам се да отговорите скоро... Колкото повече стоя в този форум, толкова повече се шашкам. Нали знаете, че мъжете си припадаме от притеснение при проблем с половите органи..
Return to “Форум имам проблем...”