Амбулаторни листи
-
ОПЛ
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Друг ОПЛ
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
Предложение за девиз на касата
Там където сме ние нищо не се върши както трябва, но Ние не можем да бъдем навсякъде!
-
fotografa
- Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Оказа се,че опцията на програмата не действа. Изпаднахме в ужас със сестрата, но жена ми се обади, че ще искат листа от следващия месец. И сега събираме чинно и листа и подиси. Някой изказа мнение, че това било наложено от сметната палата. Но мисля, че трябва свсички средства да се опълчим по екологични подбуди - няма да ни стигнат дръвчетата. Гледайте филма " " !!!
-
fotografa
- Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Заедно ще вдигаме банкет!
Преди време изревах в РЦЗ, че при наличие на такива комуникации съм готов да им пращам всичко по интернет, а те се опитаха да ме срежат с въпроса - а имам ли електронен подпис. Ама като им казах, че само това да искат - тутакси отивам да си направя - веднага биха отбой. Явно те самите нямат такава готовност. Някой да има опит с електронния подпис?
Return to “Национална здравноосигурителна каса”